''hidup tu sebijik macam MULUT..bila orang tu RAJIN gosok gigi, so mulut dia wangi..kalau PEMALAS, busuk la..takkan wangi kott...''

Thursday, December 31, 2009

My Space aku akan di DELETE...

YE..ITULAH YG AKU AKAN LAKUKAN...
MEMBUANG ACCOUNT  MYSPACE..FRENSTER DAN FACEBOOK...
MUNGKIN BLOG INI JUGA...
INSYAALLAH....:)


Hnya account TAGGED yang ku biarkan aktif....:)

5 comments:

miloicekaw1119 said...

kenape???

Mybabah said...

Alamak, khairine biar betul nak tutup semua akaun. Apa halnya. Susahlah nanti nak bertandang ke rumah khairine. Rumah blog biarkanlah...Update seminggu sekali sudah memadai. Takkan mak abah marah kot kalau tak ganggu belajar...

zarf_iera said...

y..???

~kHaiRiNe NaBiLa~ said...

umm nabila tak sempat update la lpas ni..kan da nak nek skola...dok hostel lgi...maaf ye semua..:)

arnamee said...

Salam awak.

tak updte, biarkan sahaja blog, mana tahu bila2 nak updte tntg dri, akan ke sni juga. sebab kita tak pasti kawan2 kita juga yg jadi silent readers kite selama ni:)