''hidup tu sebijik macam MULUT..bila orang tu RAJIN gosok gigi, so mulut dia wangi..kalau PEMALAS, busuk la..takkan wangi kott...''

Thursday, December 24, 2009

aku di TAG...arghh...

hahaha makaseh ye pade cik LEEZA
yang bermuarah ati mengeTAG abil..




mari kte lanjutkan...

25 Random Things .

Rules : Once you’ve been tagged , you are supposed to write a note with 25 random things , facts , habits , or goals about you



1> nama aku SITI NABILA ATIKA BT HJ ABD HALIM..

 
 pic aku wajeb ade dlam stiap entry..haha


2> aku sorang yang PEMALU..korang tau tuh..
3> aku ade family..family aku ade aku..


 lihatlah kuage besor kami..haha


4> weh aku tak tau nak tulis ape...
5> aku men bedal je ok..haha
6> aku skola kat MRSM PONTIAN..




7> aku suker blogging walaupon tak ramai visit blog aku...haha
8>aku ade habit...habit aku tak ley tdo malam...lepas solat suboh baru aku tdo...
9> aku sokong BARISAN NASIONAL...
10> aku benci PEMBELOT!!





11> AKU ANAK YANG MANJE...haha yeke..
12>aku syang orang yang syang aku...
13>aku benci oarng yang benci aku..same je la kan..haha

14>aku tau, benci tu bely tukar menjadi CINTA...haha


huhu aku blushing...huh..


15>weh taun dpan aku SPM..doakan k..
16>muke aku muke ORANG  DEWASA...aku amat keciwa...
17>aku amat suke MELAWA...korang sedar akan itu..
18>aku amat suke PATUNG KATAK...mr.cool especially..
19>meminati LEE MIN HO..



 
 gu jun pyo..fighting!!huhu


20> addicted to BOY OVER FLOWER...

21>aku tak suke org ckap jiwang ngan aku...sebab aku tak pham ape yg org tu cube nak smpaikan.. 
22>aku amat sayang kwan2 aku...tak kira laki atau pompuan..
23>aku terlalu syang kat SIBLINGS aku...espeseli yg slalu treat aku...haha
24>last but not least...AKU TERSANGAT SANGAT SAYANG KAT MAK AKU...
mama i love u...syang u ketat2 manpat2...


 mmuuaahhh..mama i lap u..


25>sori pade yg bg aku tag ni...aku da ckap aku tak tau nak tulis pe..aku men bedal je..haha..k tamat akhirnya..


aku tak mau tag sape2..kerana aku sorang yang bek ati...
hahaha makaseh sbab puji...haha thanks..cehh tak pasal2..

8 comments:

avid gunner said...

ler..budak hingusan lagi nih...hehe..
asal kecewa lak muka org dewasa?
kan pemberian tuhan tu..
cheer up!

~kHaiRiNe NaBiLa~ said...

haahahaha sje je...
redho la...huhuhu

[syaleeza anak en.zakaria] said...

abil!!
aku minat kat gu jyun pyo,,!
tapi,,
aku tak taw plak dyetue,,

lee min ho..!!!

best3..

aku da tgk cite tue,,

tapi tak sampai abes,,

byk sgt cite korea yg aku tgk,,
hehehe,,

~kHaiRiNe NaBiLa~ said...

hahaha tau takpe...
ensem kan dye...hahaha
aku da tgok smpai ep 24 je..
kat youtube..tapi ep last tak leh tgok..bengang tul..haha

Mybabah said...

Salam Khairine. Babah hairan kerana ada lagi generasi muda minat kepada Barisan Nasional. Kena "revisit" minat ini. Apa-apapun perbezaan fahaman politik tidak sepatutnya menghalang kita mempertahankan agama. budaya dan adat resam. Wallahualam.

~kHaiRiNe NaBiLa~ said...

wallahualam babah..
abil tak tau nak ckap apa...
tapi apa yg tlah dbuktikan BN telah
menguatkan smagat abil untuk ttap di barisan nasional..

miloicekaw1119 said...

adik sekolah kt mrsm PONTIAN ea??
banggenye akak...
jadi org PONTIAN..
hehhehe..

~kHaiRiNe NaBiLa~ said...

huhuhu akak duk pontian ke??
kat mne?mne tau ley sggah2 ke...huhu