''hidup tu sebijik macam MULUT..bila orang tu RAJIN gosok gigi, so mulut dia wangi..kalau PEMALAS, busuk la..takkan wangi kott...''

Tuesday, December 22, 2009

jom geledah!!

 

ummm misi ari ni...
mau mlihat keadaan sekitar tempat aku beradu..
barangku2...kepunyaanku...

baru aku pasan, upenye barang aku banyak..
dulu aku tak tau pon, baru skang tau...haha

mana tak bnyaknye...
barang akak aku, abang2 aku, mak aku
semua aku ckap aku punye...haha
kan da mlambak ni..

emm pada akak,abg2 and mama,
klau ader rase kkurangan sesuatu or musykil ke ape ke..
bley tnye abil k...
insyaALLAH , jumpe lah blik barang anda2 tu..
abil bukan curi,cume TERAMBIL...haha

ok jom..mase dah time!!(sperti rumate aku slalu ckap)bengong..huhu
it shows time!!



 
papehal pon.TUAN DYE KNE DLUKAN...haha
HENCIK TUTON!!



 

taadaa........uhum dis enpon sgat menarik ya..
blutut tak da, camera tak da, infared pon tak da..
mp3???ehh mesti la tak da..radio je onn..haha

opps jgan pndg rendah ye..
enpon ni amat mahal..
cube korg tgok,
mane ade ANAK SULTAN, RAJA, N MENTERI
pakai enpon ni...
dorang pon tak mmpu nak beli..haha




berjenama BenQ Joybook Lite U101B
berusia 4 bulan stgah ari..
berwajah macho jantan..
ini dia HENCIK TAM..




 
ini umpama nyawa aku...
ianya sgat penting ya TUAN2 PUAN2..
klau tak sy tak knal tuan2 mahupon puan2..haha



next...kocek doremon...haha
berusia hampir 5 bulan..maybe..
dibuat ngan teliti...
sulaman anayaman dan sgale bnde yg bekualiti




thanks abang chik..
walau pon ko beri ini pada mak..
tapi tak tau camne ade kat aku plak..haha
mak bg aku...:)


bende ni la yg aku slalu usung kesane kemari..
gambo kat IC tu mmg tak ley bla..
natural beauty la katekan...hahahaahaha

 

ni rantai yg mmg aku suke..
so aku mampu smpan gmbar je la..
kpade spe yg kasihani diri saya,
bley bank in kan duet sbanyak mgkin
dalam akaun sy..cehh tibe2 gune"saya" kan..haha

 
tisu ni bukan tisu biase2..
tisu ni la melambangkan CINTA petame aku..
smpai skrg aku suke dye..
dye je tak tau..haha
biarlah rahsia...




meet my secong epi pamily..



ni umpama aku dan dia..
ape dia tu??
putera ka??tengku ka??haha
tak de mkneye..
taste aku bkan yg tu..
taste aku yg tak ensem, tak brape kaye,
tapi aku ske yg sjuk mate memandang, beku ati pikirkan dia...
cehh..haha







ni la CIK BABY kite..haha
tgok la btapa lawa cumilnya dia..haha






itu dia..kuarga besa kami...haha
ENCIK KOKO, HENCIK PANDA, CIK BABY
MR.COOL(katak bsar tu), HENCIK FROGGIE,
HENCIK KEROPPIE, HENCIK SPONGY..
AND HEPI COUPLE.MISS SODIUM N MR.POTTASIUM
WE POTTASODIUM!!


eyt..aku ade jam tau..haha
bajet gle..



doblas kesemuanya...
camne tak bongkak..haha



umm antara gelang2 yg aku ade..
tapi agak bnyak rembat mama ngan akak aku pnye..haha


adiah beday..thanks to all yg bgi..
very appreciate for them..







tapi yg aku heran tu..
adiah yg berbentuk NATES MERAH tu..
nape bg aku yg tu ek..
haha nmpak sgat aku jahat...
thanks CEKODOK PANAS...
syang hang!!haha


hah..angah, aku tau ni ko pnye..
tapi ko men letak sepah2 sape suro..haha
harte wakaf ye...haha


bnyak lagi snanye..
malas nak huplod n edit..
so hope korg enjoy tgaok..haha
ngee.. :D

13 comments:

Mybabah said...

Salam Nabila. Babah sekeluarga setahun sekali "revisit" barang-barang dalam stor. Banyak benda elok-elok tersimpan di sana. Mana boleh pakai, kami pakai semula. Kalau sudah tak hendak, kami jual di kedai barang lusuh. Dapat juga duit...

~kHaiRiNe NaBiLa~ said...

kat mane babah??
mane tau nabila nak bli..huhu
tapi babah jual murah la tau..huhu

[syaleeza anak en.zakaria] said...

aku kenal mr cool!!!! hehe

Zuewairy said...

banyaknya barang kamo..

~kHaiRiNe NaBiLa~ said...

leeza....haha kan mr cool tu femes kat aspuri...hahaha

~kHaiRiNe NaBiLa~ said...

hahah zuewairy...biase la..\anak gadis..haha

amirah said...

pinjam jam boley?hihi

~kHaiRiNe NaBiLa~ said...

huhu ley aje..dtg la sni...free je..haha

A.S.A.M.P.E.D.A.S said...

salam
eik.....nk tnjk2 plak brg....
hahahaha....
aku taw yg ko tls first love uh....
hahahaha
biarlah rahsia....

~kHaiRiNe NaBiLa~ said...

hahahaha tett...haha
rahsia ttap rahsia kan..
tu nmenye cinta dalam ati...haha

A.S.A.M.P.E.D.A.S said...

aku tak ar kejam nk citer....
paham2...
hahaha

ninjakecik said...

wah...byk gile kolksi!!!!!!!!!!!
nak3!!!!hahaha

~kHaiRiNe NaBiLa~ said...

hahah ayu...bley aje...
spulo hinggit sekilo..haha
pilih2...