''hidup tu sebijik macam MULUT..bila orang tu RAJIN gosok gigi, so mulut dia wangi..kalau PEMALAS, busuk la..takkan wangi kott...''

Sunday, February 14, 2010

assalamualaikum...

hah arini hepi gile..
nek sawan pon ader..haha..
sebab..sebab cuti...dapat blik umah...

so sempat la pi shuping muping..
pi boli outfit baru..
hohoh da der org nak sponsor..
hamek je la kan..
kan tak bek biarkn rezeki,,hahaaa


pose wajeb...haaha



adek...mak mane??hoho



saje nak placing moto baru..hahaaa
abg chik punye..:P


life kat skola mg agk mnyeksakan kini...
aku di tekan depan blakng ats bawh..
pressurew gile...
tapi tu sume tok spm...aku redha je..
so doakn abil ye...
straight A campur...amin..:)

9 comments:

miloicekaw1119 said...

spm penting woo...blaja jgn ade pressure sgt..gud luck 4 spm!!

DILA is AZIE said...

nice possing. hehe. :)

Mybabah said...

Salam. Semoga tercapai apa-apa diidamkan. Namun usaha perlu setimpal...

[syaleeza anak en.zakaria] said...

waalaikumussalam,,
;)
u look gorgeous!

~kHaiRiNe NaBiLa~ said...

milo>> hehehe btul tu..tapi klau tak pressure tak leh gak..hahaha

dilla>> nak blajar ke??haha meh sposen...cehh haha...kos tambg murah..

babah>> assalamualaikum babah..lama tak jumpe...hehehe...
insyaALLAH babah...nabila akan terus berusaha...hehe

leeza>> my bucuk bacin kepam2..hehehe...thanks ..

Anonymous said...

local dating chat [url=http://loveepicentre.com/]dating novena[/url] dating profiles for sale http://loveepicentre.com/ dating north devon

Anonymous said...

laptop brands [url=http://www.hqlaptopbatteries.com/-c303-laptopbatterymodel1051.html]Buy Cheap Laptop Battery[/url] Apple Laptop http://www.hqlaptopbatteries.com/-m55-s139-laptopbatterymodel1738.html High Quality Laptop Batteries
High Quality Laptop Batteries [url=http://www.hqlaptopbatteries.com/-261xv-laptopbatterymodel1199.html]High Quality Laptop Batteries[/url] compare prices laptop batteries http://www.hqlaptopbatteries.com/battery-5670-batterytype1.html Asus Laptop
LAPTOP Magazine [url=http://www.hqlaptopbatteries.com/battery-1691wlci-batterytype1.html]hp laptop batteries[/url] Axiotron Laptop http://www.hqlaptopbatteries.com/battery-aoa150-1405-batterytype1.html compare laptop prices

Anonymous said...

salam buat seorang yang bergelar vice:)
rasa tak perlu tahu sapa saya
cume nak menegur sedikit :)

cara saudari di maktab sgt lah tidak diperserujui , saudari lebih membela rakan kelas ,pakai baju ketat , saudari marah budak lower foem, tapi upper form ?
pakai bju kurung pahang yg ekot shape , kate tak boleh , tapi budak f5 ade je yg pakai ,
renungkanlah , saya hanya menegur
kadang rasa rindu pada vice press dulu , tapi saya yakin saudari akan membuat yg lebih baik
harap cara menegur pelajar lain tidak terlalu kasar , dan tidak e terlalu " laser" mulut ,
maaf andai saya menghiris hati saudari , teguran dari hati ,
untuk memperbetulkan ape yyg saya rasa salah :)

maaf seribu kali maaf ye saudari :)

assalamualaikum

yang benar;
saudari prihatin

~kHaiRiNe NaBiLa~ said...

waalaikumslam...
terima kasih atas nasihat saudari...
saya sedar kesalahan sya..
itu lah msalahnya...
sy mnegur org, tapi sy pun bnyak kkurangannya..
klau dilihat cara sy di mktab mmg ade lain cara sy dluar..
sy bmbang saudari,
sy sedar sy tak layak bergelar vice..

klau dikata tntang soal pilih kasih, itu saudari salah..
sya selalu menegur rakan sya..
tapi mcam pernah sy katakan pda junior, hati mereka keras...
walhal bdak lelaki tegur pun mereka tak endah..
klau mereka tak dgar kata sy, sy cume bleh mngharap pada junior yg perlu sy jaga..

mgkin bhasa sy kasar ktika mnegur, tapi sya tak pernah terniat nak mnyakiti..sedangkan sy yang terguris hati ble tegur org laen..
sbab sy tahu sy pun bnyk kurangnya...

abil tetap abil..yang merubah dirinya peringkat demi pringkat..
abil bukan kak alin yg layak dcontohi..

sya rasa bertuah sbab ade yg mnegur..
trima kasih bnyak..
insyaALLAH akan sy ubah caranya..
pohonkan maaf sya kpada yang lain..
krana mmg bnyak yg tersa dgan sy..

waalaikumslam..:)