''hidup tu sebijik macam MULUT..bila orang tu RAJIN gosok gigi, so mulut dia wangi..kalau PEMALAS, busuk la..takkan wangi kott...''

Thursday, June 10, 2010

WOO..BERWAJAH BARU..FRESH2...




fuh....
smalam aku baru je ade kesedaran nak menhupdate ini blog..
hidayah baru nyampai..
kurniaan ALLAH...
buatkan aku sampai SERU nak membaikpulihkan blog yang da tak upe blog..
BERSAWANG!! BERTIKUS!! BERLALAT!! BERLIPAS!!
haa ape lagi..LABAH2, NYAMOK, ULAT BUAH pon ader...
start pkol 3.46 ptg..bertarikh hari ni( 10 jun/ khamis)..
OPERASI PEMBERSIHAN dan OVERHAULIN dikuatkuasakan..
                                        .
                                        .
                                        .
                                        .
KLENTUNG. KLENTANG. KLENTUNG. KLENTANG...
(ehh cam bunyi kat dapur je..aaH hamtam sajalah..)

yeah ABIL sedang giat BERUSAHAKERAS mengeluarkan segala bangkai2 tak berkenaan
..longgokan tisu..sangkutan sawang2..cawan kotor..pinggan yang blom basuh...
serius PENAT..
PANGGIL BIBIK TUK TOLONG SEKALI..
ehh aku mne ade bibik..haha pasan sgguh..ANGKUH!..

USAHA MEMAKAN MASA 3 JAM..
mangsa2 yang tersepit dah dikeluarkan..
pintu blog da agak bersinar..
tinggal untuk tggu proses  MENGECAT
dalam hati da cakap awal2..
aku nak yang SIMPLE n NICE...
sambil mengeluarkan wallet yang KEMPIS..
aku mengupah beberapa orang JEJAKA untuk menSPRAYkan..
aku duk goyang kaki jap..
tak tengok pon..takut iman GOYAH..
bukan la..NAK SURPRISE katenya..haha..
proses itu mengambil "time" stebgah jam..
SEORANG JEJAKA  yang berpeluh MEMANGGILKU..
da siap beritahunya..

aku sambil tutop mata sendiri pon menjengah la.. 
UWAA.......(prasan sendiri)
CANTIK OO..SIMPLE...NICE...
maka tiada lagi la bunge2 pink yang menghiasi blog aku ni..
COKELAT je aku nampak..
hee suke2...GIRANG sudah...
AKU MAHU MENULES DENGAN RIANG KEMBALI..


SAYA NAMPAK SINAR KEBAHAGIAAN DISITU!!

2 comments:

[syaleeza anak en.zakaria] said...

aku nak jadik org 1st comment! yeah! ;)))) bejaye dengan suksesss!
eheheheh.

~kHaiRiNe NaBiLa~ said...

haha..leeza...over tau...haha